Vuxenleksaker

Jag har hört så många av mina kompisar prata om lösfitta så jag gick in på en hemsida för vuxenleksaker (sexiworld.se). Jag kan inte säga annat än att det var fascinerade att titta. Vissa var fula men andra ser coola ut. Jag gillar de som är genomskinliga.

Ett engelskt namn för vissa av de här produkterna är ”fleshlight”. Det är en lek med ordet flashlight som betyder ficklampa. När locket är påskruvat på den här sortens lösfitta så påminner formen om en ficklampa. Det är ju inte så dumt med en lite mer diskret design ibland istället för de som ser ut som en anatomisk del av den kvinnliga kroppen, även om de nu sägs vara gjutna på någon känd porrstjärna.

Själva paketeringen är riktigt fiffig ibland som med fleshlighten. Det finns också en lösfitta som ser ut som en ölburk. Man skruvar av ett lock och där är den. Det står lady på den istället för öl. Man skulle ju kunna ha den stående framme. Kanske? Beror nog lite på vilka man umgås med. Men som paketering är det ju rent ut sagt genialt.

Det finns en annan variant också. Nu får ni hålla i er. Den kallas Travel Pussy och ser ut som en blå liten plastpåse. På bilden är den fylld men när man får den så skulle jag tänka mig att den är helt platt. Proceduren är tydligen sådan att man ska ha den med på resan som ett onani-hjälpmedel. Tanken är att den här ”påsen” ska fyllas med varmt vatten och sedan så häller man i glidmedel i hålet som finns. Sedan för man in sin penis och kör igång, så att säga. Jag kan tänka mig att ni får massvis med bilder i era huvuden just nu. Ni får gå in och googla och titta. De har till och med gjort tecknade illustrationer över hur man ska göra. Jag tyckte att det var jätteroligt!