Skicka en bokningsförfrågan!

För middag i Chambre Séparée i Stockholm hos Aveqia! Men vad i hela friden är detta då? Tänker kanske du. Jo men läs vidare så ska jag berätta allt du behöver veta om detta för att sedan till slut bara känna att du MÅSTE skicka iväg en förfrågan om bokning.

Vi har pratat om det innan – aktiv matlagning som event för både er som företag men också för dig som tillsammans med familj eller vänner vill hitta på något kul och trevligt tillsammans. Det är kul att laga mat – tillsammans! Det blir en härlig social upplevelse, och utan att egentligen behöva ge avkall på vare sig deltagandet i matlagningen eller själva upplevelsen vid måltiden så finns ibland behovet av avskildhet. Det är då Aveqias Chambre Séparée kommer in i bilden.

Att vara avskild

För ibland kan samtalsämnen behöva ha sin privacy, ni som gäster kan vilja ha avskildhet eller så är man bara ute efter en tid för avslappning i ostörd miljö. Om du väljer att ha ett viktigt möte med en styrelse, ledningsgrupp eller annat sällskap så finns det därför möjlighet att få göra hela matlagningseventet i ett avskilt kök med egen matsal. Du kan fortfarande välja att engagera gruppen i en aktiv matlagning eller så går det utmärkt att bara få sätta sig ned och avnjuta en fantastisk middag och låta professionella kockar sköta jobbet. Själva bokningen i sig görs som ett paketpris per häst och det privata rummet ingår med andra ord i din bokning.

Att boka ett matlagningsevent för företaget eller privatpersoner behöver alltså inte innebära att man fortfarande kan få saker gjort utan att någon annan på plats blir automatiskt delaktig. Detta är alltså det perfekta valet för er som vill avhandla viktiga uppgifter men ändå hitta på något kul tillsammans!