Sushi Borås take away

Är du som jag och älskar sushi? Då ska du komma till Borås! Här har öppnat en ny ”sushi Borås take away” som är så himla goda. Jag minns väldigt väl första gången jag åt en bit laxsushi, eftersom jag tyckte att de andra bitarna såg lite läskiga ut, så vågade jag inget annat än att ta en med lax på. Lax kan jag äta kokt, grillad, gravad och rökt så det kände jag mig säker med. Vi var på en tillställning där de gick runt och serverade sushi på en bricka, den gången åt jag den inte med soya, ingefära och wasabi men tyckte ändå att det smakade rätt bra.

Sushi som take away

Att beställa sushi som take away är det bästa som finns. Det är så smidigt på alla sätt och vis. Dels går det oftast att beställa det antal bitar sushi som man vill ha. Dessutom finns det mängder med olika typer av sushi så det är svårt att tröttna på det. Men det smartaste av allt är att det går att äta sushi när som helst och vart som helst. Det är inget som ska värmas innan det går att äta och det står sig bra under en längre tid. Om du ska åka långt med tåg eller buss så är det så smidigt att rusa förbi sushi Borås och ta take away med sushi.

Flera ställen med sushi i Borås

I Borås har vi turen att ha ganska många ställen med sushi, även om det kanske mest är side dishes till bufféer, men jag är inte så kräsen. Det brukar bli en förrätt med sushi och sedan lite friterad och nudlar. Men om man ska äta riktigt god sushi så går man till ett ställe där dom bara serverar sushi, där är det absolut godast!